fbpx

Din hud speglar din kropp!

Vår holistiska filosofi utgår från att huden och kroppen jobbar i synergi. 

Din kropp talar till dig

Huden speglar alla våra organ så har du ihållande hudsymtom som akne, rosacea, eksem eller psoriasis så är det tecken på att något är i obalans i kroppen. Att fokusera på hudsjukdomar utan att titta ”under huven” erbjuder bara ytlig, symptomatisk behandling.

Våra auktoriserade hudterapeuter i samråd med våra sjuksköterskor och näringsterapeuter kan hjälpa dig att hitta roten till dina hudbesvär och ge dig förutsättningarna att bli kvitt dessa.

Din kropp talar till dig

Huden speglar alla våra organ så har du ihållande hudsymtom som akne, rosacea, eksem eller psoriasis så är det tecken på att något är i obalans i kroppen. Att fokusera på hudsjukdomar utan att titta ”under huven” erbjuder bara ytlig, symptomatisk behandling.

Våra auktoriserade hudterapeuter i samråd med våra sjuksköterskor och näringsterapeuter kan hjälpa dig att hitta roten till dina hudbesvär och ge dig förutsättningarna att bli kvitt dessa.

Mata din hud med rätt näring

Huden är som en barometer för din hälsa. När du matar din kropp med näringsrik nyttig mat så bör du mata din hud med giftfria nyttiga näringsämnen och naturliga ämnen. Vi lär dig hur du kan mata huden med näring inifrån och ut med rätt kost och näring samt rätt hudvårdsrutin.

Hudvård

Vi utför hudbehandlingar med resultat som fokus. I kombination med rätt kost och näring får du långvariga resultat och en hud som strålar och håller länge

Lundborgkliniken medicinsk fotvard goteborg

Fotvård

Problem med fötterna och med din cirkulation? Vi kan kombinera våra fotbehandling och specialanpassar din fotbehandling utifrån dina individuella behov vad gäller cirkulation och stagnation i kombination med klassisk fotvård.

Kroppsvård

Vi utför kroppsbehadnlinngar där vi erbjuder b.la. fettfrysning, ryggrengöring och aromamassage. 

Produkter

Sapienic är ett banbrytande hudvårdsmärke som tar tillbaka hudvården två miljoner år. I 1.9 miljoner år levde människan utomhus nära naturen som jägare, samlare och jordbrukare. Huden anpassade sig efter att möta miljarder av mikrober varje dag. I dagens moderna samhälle spenderar vi mest tid inomhus och urbaniseringen har gjort att vi förlorat kontakt med naturen.

Kostnadsfri hud konsultation

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri hudkonsultation med en av våra auktoriserade hudterapeuter där vi med gedigen kunskap och erfarenhet ser vilken behandling som passar bäst för dig. Utifrån det anpassar vi våra behandling utifrån dina unika önskemål och behov.

Vi utför behandlingar med resultat som fokus. I kombination med rätt kost och näring får du långvariga resultat och en hud som strålar och håller länge.

Klassisk Hudvård

Ansiktsbehandling

Hjälper till att underhålla, rengöra på djupet och syresätta huden. Din Hudterapuet börjar alltid med en hudanalys för att anpassa behandlingen efter just dina behov och önskemål. Förutom portömning, masssge, och ansiktsmask får du veta exakt vad du ska använda för hudvårdsprodukter hemma för att nå optimal hudhälsa.

Pris:

 • Klassisk ansiktsbehandling: 60 min – 995 kr
 • Ansiktsbehandling Lyx: 80 min – 1290 kr, inkl brynformning
 • Ansiktsbehandling de Lux: 90 min – 1490 kr inkluderar B-Peel, brynformning

 

 

 

Avancerad Hudvård

Herbs2peel- metoden

100% handplockade ekologiska örter!

Vill du se resultat utan att använda syntetiska bindmedel, syror och kemikalier? Herbs2peel är en naturlig peel-metod med maximal effekt helt utan toxiska biverkningar. Den unika blandningen av örter innehåller bland annat proteiner, kolhydrater, vitaminer, mineraler, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen som gör Herbs2peel lika effektiv som starkare peelingar såsom TCA och fraxellaser, men helt på naturlig väg. Det finns en lösning för alla hudtillstånd och hudåkommor.

Fråga oss vad som passar just dig!

Herbs2peel – B-Peel

Snabb och effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar alla hudtyper och kan kombineras i en ansiktsbehandling eller göras i kur.

Ingen återhämtningstid krävs och kan göras året om.

Behandlingsområden:

 • Lyster och fräschör
 • Fukt och vitaminbehandling
 • Akne/ förstorade porer
 • Pigmentskador
 • Antiage
 • Detox

Du kan göra enstaka behandling eller kur om 4-5 gånger med 7-14 dagars intervall.

Det här kan du förvänta dig:

Efter behandlingen kan du känna en stickande känsla i huden som kan hålla i sig i flera dagar, det är örterna som fortsätter att arbeta i huden.

Pris: B-peel 995 kr 45 min

Herbs2peel – C-Peel

En korrigerande kraftfull peeling för dig med djupgående hudproblematik. C-peel är till för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud.

Behandlingsområden:

 • Grov hud, förlorad elasticitet
 • Pigmentskador- hormonella fläckar, solskador, melasma, postinflammatoriska hyperpigmenteringar
 • Ärr- operationsärr, akneärr
 • Aknebenägen hud- inflammationer, kvisslor, milier, orenheter, talgreglering
 • Åldrad hud- linjer, rynkor, elasticitet, lyster och spänst

Konsultation krävs alltid innan C-peel, vilket ingår i priset. Du behöver fem dagars återhämtning. För goda resultat rekommenderas även hemvårdsprodukter.

Det här kan du förvänta dig:

 • Dag 1: C-peel behandling på kliniken
 • Dag 2-4: Hemvård med Herbal super lotion, creme och BB creme. Inget vatten eller andra produkter i ansiktet får användas.
 • Dag 3-4 börjar huden flagna.
 • Dag 5 återbesök på kliniken.

Pris: C-peel min 2495:- 90 min

Dermapen4 – micro needling

 

Dermapen4 är en marknadsledande och mycket omtyckt behandling inom microneedling, en djupgående medicinsk hudvårdsbehandling med säkra och mycket goda resultat. Med sina 16 st sterila engångsnålar och 120 slag per sekund gör Dermapen4 1920 hål i huden. Terapeuten bestämmer djup och hastighet på nålarna beroende på behandlingsområde. Detta stimulerar huden till att bilda nytt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt som vi slussar ner i huden. Resultatet blir ny, bättre och jämnare hy med mer lyster.

Behandlingsområden:

 • Fina linjer och rynkor
 • Ärr
 • Acne
 • Grova porer
 • Bristningar
 • Pigmentering

Pris: 2195 kr per behandling

Rek en kur på 4-6 behandlingar

Diatermi – epilering 

Hårborttagning med epilering kan utföras på de flesta områden på kroppen t ex ansikte, bröst, mage, bikinilinje, ben m.fl.  både stora och små områden. Vid behandlingen förs en tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäcken som ligger några millimeter ner i huden. Högfrekvent växelström slås på till nålens spets och värmen skadar hårsäcken så att hårstrået inte kan växa ut igen. Behandlingen tar lite tid eftersom varje hårsäck måste behandlas var för sig och i olika cykler.

Behandlingen lämpar sig också för borttagning av ytliga blodkärl

Pris: 390:- för 15 min behandling, gratis konsultation anpassad just för dig för bästa resultat.

Ögon

Ge dina ögon extra mycket kärlek med tex lashlift, fransfärgning, brynfärgning eller brynformning. Vi anpassar spole, färg och form efter just dina individuella drag och önskemål.

Brynformning: Att forma ögonbrynen ramar inte bara in ögonen utan ger hela ansiktet ett lyft. Speciellt viktigt om du bär glasögon.
Pris: 230kr

Färgning av bryn: Vi väljer ut rätt färg för din hudton och hårfärg.

Pris: 225kr

Färgning av fransar: Ett perfekt sätt att slippa mascara. Ger ögonfransar en fylligare look.
Pris: 245kr

Lashlift: En lashlift behandling ger dig fantastiskt definierade, böjda fransar. Behandlingen är skonsam och resultatet håller i upp till 8 veckor. För maximal effekt färgar vi ögonfransarna samtidigt.
Pris: 625kr

Kombinera dina ögonbehandlingar:

 • Färgning och formning av bryn: Pris 325kr
 • Färgning av fransar, bryn och brynformning: Pris 395kr
 • Lashlift, färgning av fransar, bryn och brynformning: Pris 865kr

Kroppsvård

CRYO 21
En världsunik, icke-kirurgisk & smärtfri fettfrysningsmetod med enastående resultat! Minskar lokala, oönskade fettdepåer permanent med hjälp av cryolipolys (kyla) och produkter baserade på örtextrakt. Rekommenderas alltid som en kur för optimalt resultat. 
Pris: 1500:-

Ryggrengöring 60 min 
En djuprengörande behandling för dig som har mycket pormaskar och akneutslag på ryggen. Här öppnas porerna upp för att rengöras. Det följs av en mask som balanserar hudens talgproduktion och samtidigt ger näring och fukt. Det kan räcka med en behandling men det går även att göra en kur på 5 gånger, var 4:e vecka för ännu bättre och varaktigt resultat. Vi kommer överens om ett bra upplägg för just dig.

Pris: 790 kr

Aromamassage 60 minuter 
En avkopplande berörings massage för både kropp och själ. I behandlingen används rena eteriska oljor som har en välgörande och helande effekt för hud, kropp och sinne.

Pris: 795 kr

Manikyr 60 minuter 

Ge dina händer extra omsorg! Hos oss kan du få en manikyr med eller utan nagellack. Terapeuten förbereder huden med en uppmjukande handbad. Efter nagelvård, nagelpolering och peeling avslutas behandlingen med en skön handmassage och valfritt nagellack.
Pris: 695 kr

Fotvård

Problem med fötterna och med din cirkulation? Vi kan kombinera våra fotbehandling och specialanpassar din fotbehandling utifrån dina individuella behov vad gäller cirkulation och stagnation i kombination med klassisk fotvård.

Klassisk Fotvård 60 min
Här får du en stunds avkoppling samtidigt som vi tar hand om dina fötter. Vi börjar med ett skönt fotbad. Sedan behandlar vi eventuella förhårdnader, liktornar och nageltrång, klipper och filar naglarna.

Fotpeeling och massage ingår alltid i våra behandlingar.
Pris:  790 kr

Fotvård lyx 100 min
Förutom fotbad, behandling av förhårdnader, liktornar, nageltrång, nagelklippning, filning, peeling  och massage så avslutar vi även med djupvågsmassage, fasciabehandling på dina fötter. Vid behov och vid dålig cirkulation i fötterna och benen har vi även möjlighet att ge dig en medicinsk behandling med nitrogenoxid. Denna behandling kommer få dig att känna att du svävar ut på lätta fötter och ben.
Pris:  1190 kr, inkl nitrogenoxid 1490 kr

  Kontakta Oss

  Kontakta oss för frågor eller tidsbokning.

  Vi bedriver inte sjukvård, du skall alltid kontakta din läkare vid sjukdom.

  031-133200

  Göteborgsvägen 74, 43363 Sävedalen

  info@lundborgkliniken.se