fbpx

En ny metod för individuell screening av brösten

För kvinnor i olika åldrar

Hur går det till?

Screeningmetoden bygger på tillämpningen av Thermalytix och är en datorstödd bilddiagnostik som är baserad på artificiell intelligens. Den använder högupplösta värmekamerabilder i kombination med en molnbaserad analysmodell där man mäter temperatur skillnader i huden för att upptäcka förändringar i ett tidigt skede.

Screeningmetoden har utvecklats baserat på så kallad big data-analys, artificiell intelligens och maskininlärning för tillförlitlig, tidig och fysiskt beröringsfri bröstscreening.

Den nya individuella strålnings- och fysiskt beröringsfria metoden för bröstscreening fungerar på kvinnor i olika åldrar, och speciellt lämplig för kvinnor med täta bröst.

Hur fungerar det?

Du skall se på termografi som en förebyggande analys. Termografi är en metod för att mäta temperatur skillnader i huden. Huden är kroppens mest intelligenta organ och är kopplat till alla organ och fysiologiska processer i kroppen. Huden responderar på dessa fysiologiska förändringar och vi fångar upp dessa med den infraröda kameran.

Baserat på de viktigaste upptäckterna / avvikelserna vi ser så ger vi dig en rapport med dina bilder och vilka åtgärder du bör ta till. Detta kan vara att vi hänvisar till din läkare för att ytterligare klargöra eventuella sjukdomstecken, vi kan rekommendera ultraljud, fysioterapi, livsstilsförändring, kost- och livsstilsråd samt ev ytterligare undersökningar eller behandlingar här på klinik.

Du får även en E-bok med våra bästa tips för optimal brösthälsa samt tillgång till vår online sida med ytterligare tips för optimal hälsa!

Pris 2190 kr vid första besöket

 

Klinisk och regulatorisk

Screeningmetoden har validerats av Niramai genom systematiska kliniska studier hos välrenommerade sjukhus.

Screeningmetoden

Thermalytix™ Screeningmetoden har CE-märkning, ISO 13485, och MDSAP (Medical Device Single Audit Programme) samt FDA-godkänd.

Ta kontrollen över din egen brösthälsa!

Klinisk termografi ger dig möjlighet att ta ett steg mot förebyggande hälsa så du kan vidta åtgärder innan det är för sent!

Du behöver inte vara sjuk för att bli bättre!

Se pågående processer

Thermografi – infraröd screening kan detektera fysiologiska förändringar och se olika typer av värmemönster. Thermografi är en helt icke invasiv undersökning som visar oss vad som pågår.

Ta kontrollen

Thermografi är ett personligt dokument av dina bröst som visar vad du kan eller bör göra för att förbättra din brösthälsa. Du ser sen tydligt effekterna av de åtgärder du har gjort.

Förebygg

Thermografi är för dig som vill ha inblick och ser att det viktigaste man kan göra för sin hälsa är att förebygga. Det passar alla bröst, även dig som har implantat.

Före/efter bilder

Effekter efter att individanpassade åtgärder är tagna. Ofta enkla grepp man själv kan göra hemma. Individuella råd ges alltid!

Vad kan du göra själv?

Har du någon gång tänkt på att du faktiskt själv kan ta kontrollen över din egen hälsa, att du i allra högsta grad kan påverka hur du mår och dessutom på det sättet kunna ha en stor inverkan på din kropp både fysiskt och psykiskt. Kan du tänka dig den sköna känslan av att du gjort vad du kan för att ta hand om din kropp och hjälpa den att vara i sitt optimala tillstånd där kroppens egen självläkande förmåga har full kapacitet. Det är en fantastiskt skön känsla att veta att det är så mycket som kan rätta till sig genom att man gör lite enkla grepp och tilltag vad gäller förebyggande vård.

Kunskap / utbildning

Även om du har fått en bröstdiagnos av något slag så finns det mycket du kan göra för att ta hand om dig själv och göra förebyggande tilltag för att reducera effekterna och kanske risken att det kommer tillbaka eller att du får nya problem. Vi lär ut de viktigaste tipsen på vad du kan göra för att optimera din brösthälsa.

Vi har hjälpt tusentals kvinnor till bättre brösthälsa!

"När man vet vad man göra och se förbättringar av enkla tilltag så är det mer motiverande att agera."

Karin Mona Hermansson

"Lundborgkliniken representerar kunskap, hängivenhet, omtanke och ett helt fantastiskt bemötande! Gör alltid mina thermografier hos dem. Hade det funnits fler kliniker som denna, hade sjukligheten varit betydligt lägre. Tack för allt ni gör!"

Ninnie Britasdotter

"Tack vare medicinsk thermografi så upptäcktes min cancer i tid då kliniken rekommenderade mig vidare på ultraljud"

Anonym

Så skönt att slippa "klämningen" av mina ömma bröst som det är med vanlig mammografi. Eftersom jag har fibrocystiska bröst så är mammografi svårt och gör ont, det verkar också som det är lätt att diagnostisera fel så det känns tryggt med thermografi som ett komplement"

Lotta

Kontakta Oss

Kontakta oss för frågor eller tidsbokning.

Vi bedriver inte sjukvård, du skall alltid kontakta din läkare vid sjukdom.

031-133200

Göteborgsvägen 74, 43363 Sävedalen

info@lundborgkliniken.se