fbpx

Brösthälsa

Vi strävar alltid efter att använda den bästa kombinationen av metoder för att lösa de specifika orsaks faktorer som vi hittar.

Vad är HD termografi – Infraröd screening?

Även om vetenskapliga rapporter skriver att termografi har visat sig vara användbart i olika medicinska tillämpningar inklusive upptäckten av bröstcancer, så använder vi inte termografi för att diagnostisera för bröstcancer, annan cancer eller sjukdom rent generellt. Det kanske låter ologiskt men försök se det ur ett annat perspektiv. Syftet med termografi är att ge dig en inblick i hur det står till med din brösthälsa och vad du kan göra för att förebygga och förbättra din hälsa.

 

Hur fungerar det?

Du skall se på termografi som en förebyggande analys. Termografi är en metod för att mäta temperatur skillnader i huden. Huden är kroppens mest intelligenta organ och är kopplat till alla organ och fysiologiska processer i kroppen. Huden responderar på dessa fysiologiska förändringar och vi fångar upp dessa med den infraröda kameran.

Baserat på de viktigaste upptäckterna / avvikelserna vi ser så ger vi dig en rapport med dina bilder och vilka åtgärder du bör ta till. Detta kan vara att vi hänvisar till din läkare för att ytterligare klargöra eventuella sjukdomstecken, vi kan rekommendera ultraljud, fysioterapi, livsstilsförändring, kost- och livsstilsråd samt ev ytterligare undersökningar eller behandlingar här på klinik.

Du får även en E-bok med våra bästa tips för optimal brösthälsa samt tillgång till vår online sida med ytterligare tips för optimal hälsa!

Pris 2190 kr vid första besöket

Ta kontrollen över din egen brösthälsa!

Klinisk thermografi ger dig möjlighet att ta ett steg mot förebyggande hälsa så du kan vidta åtgärder innan det är för sent!

Du behöver inte vara sjuk för att bli bättre!

Se pågående processer

Thermografi – infraröd screening kan detektera fysiologiska förändringar och se olika typer av värmemönster. Thermografi är en helt icke invasiv undersökning som visar oss vad som pågår.

Ta kontrollen

Thermografi är ett personligt dokument av dina bröst som visar vad du kan eller bör göra för att förbättra din brösthälsa. Du ser sen tydligt effekterna av de åtgärder du har gjort.

Förebygg

Thermografi är för dig som vill ha inblick och ser att det viktigaste man kan göra för sin hälsa är att förebygga. Det passar alla bröst, även dig som har implantat.

Före/efter bilder

Effekter efter att individanpassade åtgärder är tagna. Ofta enkla grepp man själv kan göra hemma. Individuella råd ges alltid!

Vad kan du göra själv?

Har du någon gång tänkt på att du faktiskt själv kan ta kontrollen över din egen hälsa, att du i allra högsta grad kan påverka hur du mår och dessutom på det sättet kunna ha en stor inverkan på din kropp både fysiskt och psykiskt. Kan du tänka dig den sköna känslan av att du gjort vad du kan för att ta hand om din kropp och hjälpa den att vara i sitt optimala tillstånd där kroppens egen självläkande förmåga har full kapacitet. Det är en fantastiskt skön känsla att veta att det är så mycket som kan rätta till sig genom att man gör lite enkla grepp och tilltag vad gäller förebyggande vård.

Kunskap / utbildning

Även om du har fått en bröstdiagnos av något slag så finns det mycket du kan göra för att ta hand om dig själv och göra förebyggande tilltag för att reducera effekterna och kanske risken att det kommer tillbaka eller att du får nya problem. Vi lär ut de viktigaste tipsen på vad du kan göra för att optimera din brösthälsa.

Vi har hjälpt tusentals kvinnor till bättre brösthälsa!

"När man vet vad man göra och se förbättringar av enkla tilltag så är det mer motiverande att agera."

Karin Mona Hermansson

"Lundborgkliniken representerar kunskap, hängivenhet, omtanke och ett helt fantastiskt bemötande! Gör alltid mina thermografier hos dem. Hade det funnits fler kliniker som denna, hade sjukligheten varit betydligt lägre. Tack för allt ni gör!"

Ninnie Britasdotter

"Tack vare medicinsk thermografi så upptäcktes min cancer i tid då kliniken rekommenderade mig vidare på ultraljud"

Anonym

Så skönt att slippa "klämningen" av mina ömma bröst som det är med vanlig mammografi. Eftersom jag har fibrocystiska bröst så är mammografi svårt och gör ont, det verkar också som det är lätt att diagnostisera fel så det känns tryggt med thermografi som ett komplement"

Lotta

Kontakta Oss

Kontakta oss för frågor eller tidsbokning.

Vi bedriver inte sjukvård, du skall alltid kontakta din läkare vid sjukdom.

031-133200

Göteborgsvägen 74, 43363 Sävedalen

info@lundborgkliniken.se