fbpx

Om oss

Vi använder oss av ett ledande teknologibaserat komplementärmedicinskt hälsokoncept som tittar på den hela människan, inte bara på symptom och vi strävar därefter för att återskapa kroppens självläkande mekanismer

Ett unikt klinikkoncept

Bakgrund

Lundborgkliniken tillhör ett världsomspännande koncept, Health Optimizing. som är ett världs ledande koncept inom högteknologisk komplementär medicin. Det är ett omfattande klinik koncept som innehåller ledande, icke- invasiva teknologier som med noggrannhet har möjlighet att kartlägga tusentals hälsoparametrar för att fastställa utlösande faktorer till klientens hälsobesvär, samt kan hitta lösningar för dem. Konceptet är utvecklat av norrmannen Thomas Aksnes, stöttad av forskare världen över samt hans eget team av läkare och terapeuter. Under de senaste åren har Health Optimizing konceptet etablerat sig runt om i världen.

Läs mer här

Health Optimizing konceptet inkluderar en omfattande hälsovärdering som kartlägger en klients hälsa och identifierar kombinationer av utlösande faktorer. Med hjälp av över 30 teknologier kan vi om det behövs gå på djupet. Varje teknologi har en roll i ett stort pusselspel för att kartlägga en persons hälsostatus. Den mest banbrytande aspekten av den metodik vi innehar är sättet vi använder de olika teknologierna för att sätta samman dessa brickor för att se den stora bilden. Vi har utvecklat ett koncept som kan hjälpa de flesta människor att uppnå optimal hälsa på ett sätt som inte kan uppnås genom att använda de individuella teknologierna var för sig, eller vid andra typer av behandlingar.

Ingen mer symptombehandling

Med livsstils- coaching som inriktar sig direkt mot de underliggande orsakerna och med hjälp av högteknologiska instrument som stimulerar de inneboende självreglerande mekanismerna specifikt så är klientens kropp i stånd att lösa de flesta hälsobesvären raskt och effektivt.

Vad gör Health Optimizing, Lundborgkliniken, så unikt?

Ett fullständigt nytt och alltomfattande högteknologiskt medicinskt koncept som stöttar kroppen till självläkning

22 år med forskning gör Health Optimizing till världs ledande inom högteknologiska undersökningar, behandlingar och livsstilsförändringar som stimulerar kroppens självläkande mekanismer.

Det mest omfattande konceptet, som kartlägger tusentals hälsoparametrar

32 olika undersöknings / behandlingsteknologier och tusentals nöjda klienter

Ingen symptombehandling! Med hjälp av vår egen metodik har Health Optimizing nu möjlighet att identifiera de verkliga underliggande orsakerna och de utlösande faktorerna till sjukdom och hur vi kan lösa dem.

Den senaste forskningen och teknologin: Health Optimizing är oavhängig till teknologiproducenterna vilket försäkrar oss om att vår kliniken alltid har tillgång det senaste på marknaden.

Strategiskt partnerskap: Health Optimizing har ingått partnerskap med de bästa teknologiska producenterna som dominerar sitt område för att vidareutveckla skräddarsydda teknologier för våra kliniker.

Den mest omfattande metodiken: Varje teknologi lägger brickor i ett stort pusselspel. Vår metodik sätter ihop brickorna för att kunna se den stora bilden, och för att identifiera den rätta alltomfattande lösningen.

Kontinuerlig förbättring av konceptet genom koordinerade, interna Forsknings- och utvecklingsprojekt (FoU) och insamling av resultat mellan de olika HO-klinikerna i världen över samt genom de partnerskap med ledande FoU-center över hela världen.

Holistiska lösningar: Vi använder helhetslösningar för den hela människan inkluderat (men inte begränsat till) sinnet, kroppen och själen.

Evidensbaserat: I tillägg till medicinska godkänningar och studier är studier innbyggda i systemet av förhands värderingar och eftervärderingar genom användandet av  högteknologiska medicinska teknologier som mäter homeostas, hälsa, status och funktioner av kroppens system.

Lösning av de underliggande faktorerna: En kombination av högteknologiska teknologier gör det möjligt att värdera en kombination av underliggande och mer direkta orsaksfaktorer samt effektiv terapi för att korrigera obalanserna.

Vi ger våra klienter möjlighet att få igång sina egna självregulerande mekanismer för att ge kroppen kapacitet till ett långt liv i naturligt tillstånd till god hälsa.

15 års klinisk erfarenhet inom konceptet – vi har hjälpt hundratusentals klienter till förbättrad hälsa.

 

Vi som arbetar på kliniken

Alla som jobbar hos oss har ett brinnande intresse för naturlig och förebyggande hälsa. 

Suzanne Lundborg

Suzanne är klinikens grundare med över 25 års erfarenhet inom hälsa. Med en pedagogisk utbildning i botten har hon sedan studerat vidare och läst ytterligare kurser inom en rad olika områden kopplat till holistisk hälsa.

Lena Fransson

Lena besvarar dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.
Hon har många års erfarenhet av kundservice och har även gått flera utbildningar inom friskvård.

Anna Karlsson

Anna omskolade sig till Hälso Coach och Kroppsterapeut för drygt 10 år sedan. Hos oss är Anna den du möter när du har bokat tid för Medicinsk thermografi. Anna gör även vissa kroppsbehandlingar som lymfbehandlingar, cryobehandlingar samt är en av de du träffar under en kvantmedicinsk behandling.

Arvid Lundborg

Arvid besvarar dina samtal och sköter om bokningarna. Han är även en av dem du möter när du kommer till oss, han är även till hjälp vid vissa behandlingar. Arvid sköter också all packning av varor och posthantering.

Michelle Issa

Michelle är auktoriserad hudterapeut med fokus på holistisk hälsa. Hon hjälper dig med allt från sköna hudvårdsbehandlingar, till kroppsbehandlingar och fotvård.
Michelle läser vidare till kost och hälsocoach och kan även hjälpa dig att uppnå just dina hälsomål.

Lennart Fransson

Lennart Fransson har jobbat i över 25 år som massör och är cert. massör och dipl. massageterapeut. Han använder sig av flera metoder för att hjälpa dig med dina problem. 

Dr Helen Muir

Dr. Helen Muir är Syd Afrikas auktoritet inom integrativ medicin. Hon är Medical Doctor, forskare, författare, homeopat, nutritionist, livsstils- och hälsocoach och är även internationell föreläsare. Dr Helen är Medical Director inom Health Optimizing gruppen och kan bidra med analys av hälsoundersökning och behandlingsplaner online.

Victor Lundborg

Victor har utbildning inom servicebranschen och är idag vår klinkchef. Han har också ansvaret för teknisk support och det även globalt i hela Health Optimizing gruppen. Victor besvarar alla tekniska frågor samt sköter ekonomin och jobbar med vidareutveckling av kliniken..

Kontakta Oss

Kontakta oss för frågor eller tidsbokning.

Vi bedriver inte sjukvård, du skall alltid kontakta din läkare vid sjukdom.

031-133200

Göteborgsvägen 74, 43363 Sävedalen

info@lundborgkliniken.se