ETT UNIKT KLINIKKONCEPT

Lundborgkliniken tillhör ett världsomspännande koncept, Health Optimizing, som använder den nyaste och bästa medicinska tekniken från hela världen. Med hjälp av dessa kan vi lägga ett pussel vad gäller just din hälsa för att sen kunna välja den perfekta kombinationen av behandlingar, terapier, livsstilsförändringar i syfte att få din kropp i bästa homeostas, vilket innebär att kroppens naturliga hälsotillstånd är optimalt.

Vi kartlägger och tar itu med de primära och sekundära orsaksfaktorerna på fysiska, biokemiska, energimässiga, emotionella och livsstilrelaterade nivåer i din kropp.

Med hjälp av oss och din egen vilja till livsstilsförändringar och optimal hälsa så kan vi stimulera din egen organisms inneboende självregulerande mekanism för att optimera din hälsa.

VI SOM ARBETAR PÅ KLINIKEN

Suzanne Lundborg Verkstallande direktor av Lundborgkliniken
SUZANNE LUNDBORG
Klinikchef

Suzanne är klinikens grundare med över 25 års erfarenhet inom hälsa. Med en pedagogisk utbildning i botten har hon sedan studerat vidare och läst ytterligare kurser inom näringsfysiologi, näringslära, mikronäringslära, medicin, biokemi, livsmedelskemi, teknologibaserad medicin, samtalsterapi mm.

LOTTA HARMING
Sjuksköterska

Lotta har arbetat inom kirurgi och akutsjukvård i över 30 år och de senaste 10 åren som operationssjuksköterska. Hos oss utför Lotta hälsoundersökningar.

Eva Lundborgkliniken
EVA KÄRRBERG
Terapeut

Eva har jobbat som Naprapat i över 25 år med bl a rehabilitering /personlig träning , akupunktur och coachning
Hos oss är Eva en Terapeut

Annika Valton Lundborgkliniken
ANNIKA VALTON
Terapeut

Annika har en bakgrund som bl.a yogalärare och kost och hälsocoach. Hon har läst flera kostutbildningar, är utbildad massör, friskvårdscoach, kost och hälsocoach, basmedicin, mindfullness, funktionell träning och yogalärare. Annika gör framförallt de kvantmedicinska behandlingarna och värmebehandlingar hos oss.

Mona Hilal Lundborgkliniken
MONA HILAL
Hudterapeut

Mona har en stor passion för hälsa i sin helhet och är utbildad hudterapeut (cidesco examen), näringsmedicinsk kostkonsult, yoga, energimedicin, basmedicin m.m. På kliniken arbetar hon främst med hud & kroppsbehandlingar samt kvantmedicinska behandlingar.

Victor Lundborg Lundborgkliniken
VICTOR LUNDBORG
Reception

Victor har utbildning inom servicebranschen. Hos oss besvarar Victor dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.

Lena Lundborgkliniken
LENA FRANSSON
Reception

Lena besvarar dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.
Hon har många års erfarenhet av kundservice och har även gått flera utbildningar inom friskvård.

ELISABETH ROSENQVIST
Undersköterska

Elisabeth är i grund och botten undersköterska och har under senaste tiden jobbat med vägledning. Elisabeth hjälper dig efter ditt besök här på Lundborgkliniken så att vi kan erbjuda dig den bästa möjliga service.

PER ARNE ÖCKERMAN
Professor/Överläkare

Per Arne Öckerman har varit överläkare/professor i klinisk kemi i Lund i nära trettio års tid, och är nu emiterad. Vi samarbetar med Öckerman som medicinsk rådgivare. Man kan även boka tid till professor Öckerman här hos oss på Lundborgkliniken

PIA HEMPEL
Sjuksköterska

Pia har jobbat inom sjukvården i över 30 år, både som sjuksköterska och som barnmorska. Hos oss gör Pia olika undersökningar och tester.

ANNIKA BRAVELL
Terapeut

Annika har som bakgrund en utbildning och flera års erfarenhet i energimedicin och kunskap inom kinesiologi. Hon har också en pedagogisk utbildning och med glädje coachar hon gärna om hälsa och livsstil. Annika gör främst de kvantmedicinska behanlingarna och är även en lymf- och andningsinstruktör.

ARBETA HOS OSS

Vi är intresserade av kompetenta människor som delar vår syn på friskvård och hållbar hälsa.
Är du intresserad av oss som klinik, skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan!