fbpx

Om du lider av värk, smärta, ryggproblem och knastrande leder varje gång du går uppför trappan eller böjer dig för att knyta dina skor, har du ont i höfterna, axlarna … då har du kommit till rätt ställe. 

På kliniken har vi nu utvecklat ytterligare för att kunna hjälpa dig på bästa sätt och har börjat att göra djupvågsbehandling / bindvävsbehandling, i kombination med andra innovativa behandlingar specialanpassade just för dina problem och smärtor. Vi har nu testat att behandla med fantastiska resultat på olika rygg- axel- och ledproblem. Vi kombinerar gärna ihop med ytterligare en ny teknologi som vi har som heter Health Optimizing Spine Align för bästa och mest hållbara resultat.

Det är inte ovanligt att skevhet i bäcken, problem med atlaskotan osv även ligger till grund för andra fysiska problem du kan ha som inte riktigt löser sig. Vi har stor erfarenhet av kopplingen till olika fysiologiska hälsoproblem som kan komma både från det muskeloskelatala men även tvärtom där ev problem i muskler och ryggont t ex kan komma från t ex mage och tarm. Detta försöker vi reda ut vad som är orsak och vekan hos just dig.

Nu i december månad och fram till den 8:e januari har vi prova på pris på Djupvågsbehandling i kombination med Spine Align. Har du gått med problem länge så kan detta vara lösningen för dig. Nu i jultider kan du också ge bort ett presentkort på behandling till någon du bryr dig om.

Djupvågsbehandling i kombination med Spine Align ca 80 minuter
Ord. pris 1490 kr
Prova på pris 790 kr t o m 8:e januari

Kontakta oss om du vill ha hjälp att få ordning på din kropp. 

Vi finns alltid är här för dig så tveka inte på att höra av dig oss för att höra hur vi kan hjälpa dig!