fbpx

Kom och besök vår monter VH06:02 på Acadermia i Stockholm den 10/11-12/11

På plats har vi Suzanne Lundborg, grundare av Lundborgkliniken, en av landets främsta experter inom optimal hälsa, Josephine Najem, försäljningschef Sverige för Lundborgkliniken//Hälsopaketet som är svensk distributör för Cryo 21. Vi har även tillverkarna bakom cryo21 med oss från Italien, Dolores Moretto med över 40 års erfarenhet inom skönhetsbranschen och hennes medarbetare Cristina Rossin, marknadschef för Cryo 21 i Europa.

FÖRELÄSNINGAR
Suzanne Lundborg föreläser på Skönhetsscenen på lördag kl 13.0 då hon pratar om Framtidens hälsoanalys – hitta orsaken till dina problem och upptäck sjukdom innan det är för sent!
Hon håller även en föreläsning för dig i branschen på branschdagen i sal K24 fredag kl 10.00 där hon pratar om Holistiska Kliniker där skönhet och hälsa hänger ihop – och hur hon byggde upp framtidens klinik. Direkt efter denna presenteras även Cryo 21 lite närmare.

Vi satsar på dig och din hälsa! Passa på att prova på en Cryo 21 VIP-behandling med tillverkarna från Italien. Det finns fortfarande lediga platser kvar, dock är platserna begränsade. Så ta tillfälle i akt och boka in dig på behandling på mailadress josephine@lundborgkliniken.se

Vi kommer att ha 10 % rabatt under hela mässhelgen för dig som investerar i en Cryo 21 apparat!

OM CRYO 21
Denna unika cryoterapi är en ny och revolutionerande metod som ger omedelbara och varaktiga resultat. Cryo 21 är exceptionell, den tar bort oönskat fett och celluliter, men har även andra effekter så som ansiktslyft, rynkreducering, cirkulationsökande och antiinflammatorisk effekt, lymfdränage samt venösdränerande. Kylbehandlingen är CE- och FDA godkänd. Helt trygg och utan biverkningar.

Cryo 21 är en terapeutisk behandling för borttagning av fett helt utan kirurgi. Vår cryometod är revolutionerande och helt olika andra metoder då kylsonden flyttas manuellt där man önskar att reducera fett. Denna process gör att man kan behandla hela kroppen. Cryo 21 skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras. Denna process kallas apoptosis och leder till att fettcellerna dör.