fbpx

Kaqun vatten

DET NYA REVOLUTIONERANDE SYRERIKA VATTNET SOM

SKYDDAR – STÄRKER- FÖRNYAR

 

POSITIVA EFFEKTER
Minskar mental och fysisk trötthet – Har en avgiftande effekt – Ger energi – Ökar prestation – Alkaliserar kroppen – Förbättrar syretransporten i blodet – Förbättrar resultat för idrottsmän – Minskar risken för hypoxi – syrebrist i kroppen

Detta är inte ett vanligt mineral vatten
Fritt från kolsyra – Medicinska forskningsresultat -Gjort av källvatten med extrem renhet – Låg mineralhalt – Alkaliskt – Högt oxygen innehåll genom en unik metod – Innehåller inga tillsatser, smakämnen eller konserveringsämnen – pH värdet på Kaqun är 7.1 – 8.0

Regelbunden konsumtion av Kaqun vatten kan förbättra din livskvalitet och stärka ditt immunförsvar. På grund av sin höga syrehalt så ökar det regenereringen av cellerna direkt i kroppen.

Kaqun oxygenrikt- syrerikt vatten:

  • Kaqun är ett källvatten som är KAQUN® modifierat och renat. Det är ett unikt oxygenrikt vatten som ger näring åt kroppen på ett helt unikt sätt.
  • Kaqun är modifierat och tappat vid Heredice källan i Bükk fjällen i Ungern. Modifieringen ger stora mängder oxygen i en unikt bunden och stabil form.
  • Kaqun vattnet är giftfritt, utan några kemikaler eller andra tillsatser och har funktionellt oxygen som inte är pumpat in i vattnet utan modifierat på molekylnivå.
  • Kaqun är testat i 10 år på både sjuka och friska människor. En rad studier är genomförda för att dokumentera vilken inverkan det har på hälsan.
  • Kaqun ger mätbart ökad oxygennivå i vävnad. Oxygen bundet i vatten tas upp direkt i vävnad utan att gå via blodet eller genom andra kemiska processer.
  • Vid mätningar av oxygen i vävnad (TcPO2 – Transcutaneous Partial Oxygen Pressure) ger 1 glas ELO vatten en genomsnittlig ökning av oxygen på 15-25% inom 15 minuter.
  • Kaqun rekommenderas till alla, i större doser till toppidrottsutövare och till de som har stora hälsoproblem än till de som bara vill optimera och förebygga sin hälsa.

Oxygen – Syre:
Oxygen är nödvändigt för alla kroppens funktioner. 90% av kroppens energi kommer från oxygen. Dr. Otto Warburg vann Nobelpriset i medicin då han dokumenterade att cancer inte kan utvecklas i en oxygenrik miljö. Han dokumenterade också att vid 35% reducerad syretillförsel till cellerna under 48 timmar kan celler utveckla sig till cancerceller. Cancerceller är den enda celltyp som inte behöver oxygen, en av anledningarna till att cancer trivs i oxygenfattig miljö. Optimal cellfunktion är avhängig av optimal oxygentillgång. En rad vanliga hälsoproblem kan utvecklas om oxygentillgången är reducerad. Kroppens respiratoriska system och hjärt- kärlsystem är ansvarig för kroppens normala oxygentillförsel. Cellerna får inte mer oxygentillgång genom att man andas in mer oxygen än normalt. Cellerna kan tillföras oxygen via vatten när oxygenet är i en stabil binding i vattnet och därmed kan tas upp i cellerna tillsammans med vattnet.

 

Rekommendationer:Kaqun syrerikt vatten lundborgkliniken

Drick 1 flaska (1,5 liter) Kaqun per dag beroende på din status vad gäller din hälsa, under 2-6 veckor. Därefter rekommenderas att ta en paus mellan 1 till 12 veckor. Kaqun ersätter inte ditt vanliga vattenintag, drick därför minst 1,5 liter annat vatten i tillägg till Kaqun. Helt optimalt är att dricka ultrarent, joniserat hälsovatten då du får ytterligare ökad effekt av oxygenet när du samtidigt motverkar försurning i cellens miljö. Kontakta Lundborgkliniken för individuell dosering och för information om joniserat basiskt vatten.

Kaqun vatten ersätter inte vanligt vatten och kan inte ersätta eventuella läkemedel, eller medicinska behandlingar.

Kaqun vatten att dricka finns i Sverige endast att få tag på hos Lundborgkliniken. För bad kontakta oss för rekommendationer.

Vill du bli återförsäljare av Kaqun vatten så kontakta oss.

http://www.hopefloatsthedocumentary.com/kaqun-studies-book-2013.pdf

 

https://www.youtube.com/watch?v=WnTrTjOx5NU

https://www.youtube.com/watch?v=KEaGUmZWTjs