fbpx

Elo vatten

DET NYA REVOLUTIONERANDE SYRERIKA VATTNET SOM

SKYDDAR – STÄRKER- FÖRNYAR

POSITIVA EFFEKTER
Minskar mental och fysisk trötthet – Har en avgiftande effekt – Ger energi – Ökar prestation – Alkaliserar kroppen – Förbättrar syretransporten i blodet – Förbättrar resultat för idrottsmän – Minskar risken för hypoxi – syrebrist i kroppen

Detta är inte ett vanligt mineral vatten
Fritt från kolsyra – Medicinska forskningsresultat -Gjort av källvatten med extrem renhet – Låg mineralhalt – Alkaliskt – Högt oxygen innehåll genom en unik metod – Innehåller inga tillsatser, smakämnen eller konserveringsämnen – pH värdet på ELO är 7.1 – 8.0

Regelbunden konsumtion av ELO vatten kan förbättra din livskvalitet och stärka ditt immunförsvar. På grund av sin höga syrehalt så ökar det regenereringen av cellerna direkt i kroppen.

ELO oxygenrikt- syrerikt vatten:

  • ELO är ett källvatten som är KAQUN® modifierat och renat. Det är ett unikt oxygenrikt vatten som ger näring åt kroppen på ett helt unikt sätt.
  • ELO är modifierat och tappat vid Heredice källan i Bükk fjällen i Ungern. Modifieringen ger stora mängder oxygen i en unikt bunden och stabil form.
  • ELO vattnet är giftfritt, utan några kemikaler eller andra tillsatser och har funktionellt oxygen som inte är pumpat in i vattnet utan modifierat på molekylnivå.
  • ELO är testat i 10 år på både sjuka och friska människor. En rad studier är genomförda för att dokumentera vilken inverkan det har på hälsan.
  • ELO ger mätbart ökad oxygennivå i vävnad. Oxygen bundet i vatten tas upp direkt i vävnad utan att gå via blodet eller genom andra kemiska processer.
  • Vid mätningar av oxygen i vävnad (TcPO2 – Transcutaneous Partial Oxygen Pressure) ger 1 glas ELO vatten en genomsnittlig ökning av oxygen på 15-25% inom 15 minuter.
  • ELO rekommenderas till alla, i större doser til toppidrottsutövare och till de som har stora hälsoproblem än till de som bara vill optimera och förebygga sin hälsa.

Oxygen – Syre:
Oxygen är nödvändigt för alla kroppens funktioner. 90% av kroppens energi kommer från oxygen. Dr. Otto Warburg vann Nobelpriset i medicin då han dokumenterade att cancer inte kan utvecklas i en oxygenrik miljö. Han dokumenterade också att vid 35% reducerad syretillförsel till cellerna under 48 timmar kan celler utveckla sig till cancerceller. Cancerceller är den enda celltyp som inte behöver oxygen, en av anledningarna till att cancer trivs i oxygenfattig miljö. Optimal cellfunktion är avhängig av optimal oxygentillgång. En rad vanliga hälsoproblem kan utvecklas om oxygentillgången är reducerad. Kroppens respiratoriska system och hjärt- kärlsystem är ansvarig för kroppens normala oxygentillförsel. Cellerna får inte mer oxygentillgång genom att man andas in mer oxygen än normalt. Cellerna kan tillföras oxygen via vatten när oxygenet är i en stabil binding i vattnet och därmed kan tas upp i cellerna tillsammans med vattnet.
Rekommendationer:Vatten

Drick 1 flaska (1,5 liter) ELO per dag beroende på din status vad gäller din hälsa, under 2-6 veckor. Därefter rekommenderas att ta en paus mellan 1 till 12 veckor. Drick minst 1,5 liter annat vatten i tillägg till ELO. Helt optimalt är att dricka ultrarent, joniserat hälsovatten då du får ytterligare ökad effekt av oxygenet när du samtidigt motverkar försurning i cellens miljö. Kontakta Lundborgkliniken för individuell dosering.

halsopaketet.se/elo-vatten