fbpx

Äntligen är det dags för ett hälsoseminarium med de främsta inom området!

Vi bjuder in till ett unikt seminarium och kommer prata om de senaste teknologierna och metoderna inom hälsa och vad man kan göra för att förebygga ohälsa.

Denna dag har vi den stora äran att få introducera dig för ett par av de främsta experterna inom sina områden.

Huvudtema blir:

  • Problem med matsmältning, förstoppning, diarré, svullen mage, IBS mage
  • Hur viktigt är det med syre till cellerna, vad spelar pH för roll – revolutionerande syrevatten för optimal hälsa
  • Varför uppstår sjukdom och hur kan vi upptäcka vad som pågår i kroppen? Vad är teknologibaserad medicin? Varför blir man utbränd?

Föredragshållare:

Thomas Aksnes: Thomas är vår expert inom teknologibaserad medicin från Health Optimizing kliniken i Bergen. Han är en internationellt välkänd och eftertraktad föreläsare inom olika medicinska områden som främst handlar om kroppens självregulerade mekanismer och hälsooptimering. I samarbete med forskare, institut och teknologiutvecklare över hela världen har han skapat ett nytt fält av medicin som är just teknologibaserad medicin. Kunskapen som Thomas har måste bara upplevas!

Dr.Sandor Kulin: Kommer för första gången till oss i Göteborg. Han är läkare med specialisering inom gynekologi, psykosomatisk medicin och teknologibaserad medicin. Dr. Kulin driver sin egen hälsoklinik Kaqun Obuda med huvudfokus på naturlig och teknologibaserad medicin i Budapest. Han är också vetenskaplig direktör i Kaqun bolaget och har publicerat många vetenskapliga artiklar. Dr. Kulin är en eftertraktad föreläsare vid många medicinska konferenser över hela världen och är en viktig samarbetspartner för Lundborgklinikerna. Han kommer hålla föredrag om vikten av syre till cellerna för att förebygga hälsa och bota sjukdom.

Pris: 390 kr/pr person

Tid: Lördag den 11:e juni kl 10-16

Lunch: 13-14

(salladsbuffé finns på hotellet till en kostnad av 80 kr) För lunch anmäl senast torsdag 9:e juni

Har du frågor kontakta oss på:

info@lundborgkliniken.se eller på 031-133200

Anmälan sker till info@lundborgkliniken.se

Skriv ditt namn + lunch om du beställt det