Medlemskap i Lundborgkliniken

Efter stor efterfrågan under flera år så startar vi nu med medlemskap hos oss. Detta innebär stora fördelar för dig som klient. Förutom att verkligen ha koll på sin hälsa varje år genom att göra årliga hälsocheckar så ingår även olika behandlingar efter behov, du kan även få rabatt på våra behandlingar. Beroende på vilket medlemskap du väljer så får du också en rabattkod med 10 eller 20% som gäller på alla våra varor som vi har på kliniken och i webshopen, halsopaketet.se.

Är det någon gång man verkligen skall ta hand om sin hälsa så är det i dessa tider. Oftast är det små förändringar man behöver göra i sin vardag för att uppnå bättre hälsa och få full energi till kroppen så man orkar allt roligt här i livet. Vi hjälper dig på vägen till detta!

Som medlem har du tillgång till QnA (frågor och svar) varannan vecka tillsammans med mig, Suzanne Lundborg. Du kan maila dina frågor i förväg om du inte vill ta dem i grupp och det kommer bli väldigt dynamiskt och peppande 😊

I Guldmedlemskapet så kommer vi även att köra en Health Challenge nu i juni med spännande utmaningar och bra tips vad gäller både kost, tankekraft, träning och mycket annat. Det blir 21 dagar i följd med Suzanne.

För att se mer om detta så klicka dig vidare på denna länk: online.lundborgkliniken.se/medlemskap