ETT UNIKT KLINIKKONCEPT

Lundborgkliniken tillhör ett världsomspännande koncept, Health Optimizing, som använder den nyaste och bästa medicinska tekniken från hela världen. Med hjälp av dessa kan vi lägga ett pussel vad gäller just din hälsa för att sen kunna välja den perfekta kombinationen av behandlingar, terapier, livsstilsförändringar i syfte att få din kropp i bästa homeostas, vilket innebär att kroppens naturliga hälsotillstånd är optimalt.

Vi kartlägger och tar itu med de primära och sekundära orsaksfaktorerna på fysiska, biokemiska, energimässiga, emotionella och livsstilrelaterade nivåer i din kropp.

Med hjälp av oss och din egen vilja till livsstilsförändringar och optimal hälsa så kan vi stimulera din egen organisms inneboende självregulerande mekanism för att optimera din hälsa.

VI SOM ARBETAR PÅ KLINIKEN

SUZANNE LUNDBORG
Klinikchef

Suzanne är klinikens grundare med över 25 års erfarenhet inom hälsa. Med en pedagogisk utbildning i botten har hon sedan studerat vidare och läst ytterligare kurser inom näringsfysiologi, näringslära, mikronäringslära, medicin, biokemi, livsmedelskemi, teknologibaserad medicin, samtalsterapi mm.

Per Arne Öckerman
PER ARNE ÖCKERMAN
Professor/Överläkare

Per Arne Öckerman har varit överläkare/professor i klinisk kemi i Lund i nära trettio års tid, och är nu emiterad. Vi samarbetar med Öckerman som medicinsk rådgivare. Man kan även boka tid till professor Öckerman här hos oss på Lundborgkliniken

PIA HEMPEL
Sjuksköterska

Pia har jobbat inom sjukvården i över 30 år, både som sjuksköterska och som barnmorska. Hos oss gör Pia olika undersökningar och tester.

ÅSA BÄCKLUND
Terapeut

Åsa är utbildad inom klassisk Homeopati och basmedicin. Hon har en pedagogisk utbildning och har även gått kurser i energimedicin och levande föda. Åsa gör merparten utav våra behandlingar.

ANNICA ROLFSMAN
Sjuksköterska

Annica har jobbat inom sjukvården i över 25 år som sjuksköterska. Hon har varit inom ett flertal segment. Hos oss gör Annica olika undersökningar och tester.

ANNIKA VALTON
Terapeut

Annika har en bakgrund som bl.a yogalärare och kost och hälsocoach. Hon har läst flera kostutbildningar, är utbildad massör, friskvårdscoach, kost och hälsocoach, basmedicin, mindfullness, funktionell träning och yogalärare. Annika gör framförallt de kvantmedicinska behandlingarna och värmebehandlingar hos oss.

MONA HILAL
Hudterapeut

Mona har färdigheter inom hudvård, kost och hälsa som hon erhållit från en internationell examen från Gildaskolan samt en vidareutbildning inom näringsmedicin
Tidigare har hon varit klinikansvarig där hon utfört både avancerade ansiktsbehandlingar och dränerande kroppsbehandlingar.
Med stor passion och kunskap skräddarsyr hon behandlingar efter just dina individuella behov med ett helhetstänk inriktat mot resultat. Hos oss ansvarar Mona för hudvård.

ANNIKA BRAVELL
Terapeut

Annika har som bakgrund en utbildning och flera års erfarenhet i energimedicin och kunskap inom kinesiologi. Hon har också en pedagogisk utbildning och med glädje coachar hon gärna om hälsa och livsstil. Annika gör främst de kvantmedicinska behanlingarna

VICTOR LUNDBORG
Reception

Victor har utbildning inom servicebranschen. Hos oss besvarar Victor dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.

Lena Lundborgklinken
LENA FRANSSON
Reception

Lena besvarar dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.
Hon har många års erfarenhet av kundservice och har även gått flera utbildningar inom friskvård.

SANNA ÅBONDE
Terapeut

Sanna har stort intresse av hälsa i sin helhet och har utbildat sig bl.a  inom basmedicin, mental träning, zon-terapi, hon är utbildad Executive Coach, sockerberoende terapeut, av Bitten Jonsson. Hon har också en KMT-utbildning som är hjälpsamt bl.a vid stress, ångest-problematik, sömnsvårigheter, utmattnings- och /eller beroende-problematik mm.

På kliniken arbetar hon främst med Voice Analyser & NLP – kvantmedicinsk behandling (läs under behandlingar), och hon arbetar även med uppföljning av klienter.

ARBETA HOS OSS

Vi är intresserade av kompetenta människor som delar vår syn på friskvård och hållbar hälsa.
Är du intresserad av oss som klinik, skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan!