ETT UNIKT KLINIKKONCEPT

Lundborgkliniken tillhör ett världsomspännande koncept, Health Optimizing, som använder den nyaste och bästa medicinska tekniken från hela världen. Med hjälp av dessa kan vi lägga ett pussel vad gäller just din hälsa för att sen kunna välja den perfekta kombinationen av behandlingar, terapier, livsstilsförändringar i syfte att få din kropp i bästa homeostas, vilket innebär att kroppens naturliga hälsotillstånd är optimalt.

Vi kartlägger och tar itu med de primära och sekundära orsaksfaktorerna på fysiska, biokemiska, energimässiga, emotionella och livsstilrelaterade nivåer i din kropp.

Med hjälp av oss och din egen vilja till livsstilsförändringar och optimal hälsa så kan vi stimulera din egen organisms inneboende självregulerande mekanism för att optimera din hälsa.

VI SOM ARBETAR PÅ KLINIKEN

SUZANNE LUNDBORG
Klinikchef

Suzanne är klinikens grundare med över 20 års erfarenhet inom hälsa. Med en pedagogisk utbildning i botten har hon sedan studerat vidare och läst ytterligare kurser inom näringsfysiologi, näringslära, mikronäringslära, medicin, biokemi, livsmedelskemi, teknologibaserad medicin, samtalsterapi mm.

Per Arne Öckerman
PER ARNE ÖCKERMAN
Professor/Överläkare

Per Arne Öckerman har varit överläkare/professor i klinisk kemi i Lund i nära trettio års tid, och är nu emiterad. Vi samarbetar med Öckerman som medicinsk rådgivare. Man kan även boka tid till professor Öckerman här hos oss på Lundborgkliniken

MARGARETA ANDERSSON
Sjuksköterska

Margareta har arbetat i mer än 35 år inom vården, både som sjuksköterska och barnmorska. Margareta ansvarar för Medicinsk dynamisk thermografi samt för våra Heidelbergtester.

PER EKSTRAND
Terapeut

Per har varit verksam som massör sedan 1995 och homeopat sedan 2005 och är utbildad inom klassisk homeopati, basmedicin, irisanalys, kostlära, massage, urin- och blodanalys. Per gör främst de grundläggande hälsoanalyserna hos oss.

ÅSA BÄCKLUND
Terapeut

Åsa är utbildad inom klassisk Homeopati och basmedicin. Hon har en pedagogisk utbildning och har även gått kurser i energimedicin och levande föda. Åsa gör merparten utav våra behandlingar.

DIANA CORNELIUSSON
Terapeut

Diana är i grunden undersköterska, hon har kompletterat med ytterligare medicinkurser, kraniosakralterapi samt diverse hälsoutbildningar. Hos oss ansvarar Diana främst för Cryo behandlingarna.

ANNIKA VALTON
Terapeut

Annika har en bakgrund som bl.a yogalärare och kost och hälsocoach, där hon även har matkurser och workshops. Hon har läst flera kostutbildningar, är utbildad massör, friskvårdscoach, kost och hälsocoach, basmedicin, mindfullness, funktionell träning och yogalärare. Annika gör framförallt de kvantmedicinska behandlingarna och värmebehandlingar hos oss.

MONA HILAL
Hudterapeut

Mona har färdigheter inom hudvård, kost och hälsa som hon erhållit från en internationell examen från Gildaskolan samt en vidareutbildning inom näringsmedicin
Tidigare har hon varit klinikansvarig där hon utfört både avancerade ansiktsbehandlingar och dränerande kroppsbehandlingar.
Med stor passion och kunskap skräddarsyr hon behandlingar efter just dina individuella behov med ett helhetstänk inriktat mot resultat. Hos oss ansvarar Mona för hudvård.

ANNIKA BRAVELL
Terapeut

Annika har som bakgrund en utbildning och flera års erfarenhet i energimedicin och kunskap inom kinesiologi. Hon har också en pedagogisk utbildning och med glädje coachar hon gärna om hälsa och livsstil. Annika gör främst de kvantmedicinska behanlingarna

VICTOR LUNDBORG
Reception

Victor besvarar dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.

SANNA ÅBONDE
Reception

Sanna besvarar dina samtal och bemöter dig när du kommer till Lundborgkliniken.

JOSEPHINE NAJEM
Country Sales Manager, terapeut

Josephine har flera års erfarenhet av internationellt arbete med en bred utbildning inom både folkhälsovetenskap och biomedicin. Har stort intresse av hälsa i sin helhet och har vidare utbildat sig inom komplementär medicin, coaching inom non-violent communication och LEAN management. Hos oss ansvarar Josephine för våra agenturer och direkt kontakter med leverantörer och kunder. Behöver man något så kontaktar man Josphine.

josephine@lundborgkliniken.se
Telefon: +46729344683

ARBETA HOS OSS

Vi är intresserade av kompetenta människor som delar vår syn på friskvård och hållbar hälsa.
Är du intresserad av oss som klinik, skicka gärna in en ansökan så hör vi av oss.

Skicka en intresseanmälan!