Lundborgkliniken växer och vi söker nya medarbetare

Lundborgkliniken växer:

Vi söker positiva medarbetare med driv, engagemang och framtidstro för att utveckla Sveriges främsta hälsoklinik.

Sjuksköterska/terapeut  – Receptionist – Hudterapeut

Om oss:

Lundborgkliniken arbetar med en unik kombination av skolmedicin och alternativmedicin. Vi söker efter grundorsaker till de symptom och hälsoproblem våra klienter har. På kliniken arbetar vi med flera högteknologiska medicinska system för både analys och behandling.

Du som jobbar hos oss är positiv, flexibel, har drivkraft och god social kompetens. Du måste ha ett innovativt tankesätt, vara väl förtrogen med datorer och vara ett nav i vidareutvecklingen av kliniken. För oss är våra klienter det viktigaste och vi alla samarbetar för klienternas bästa.

Dina arbetsuppgifter:

Sjuksköterska/terapeut:

Vi söker dig som ser på hela människan avseende sjukdom, kost, näring och dess sammanhang. Du kommer att arbeta med våra teknologier i direkta möten med våra klienter. Du måste vara flexibel och kunna rycka in där det behövs. Du kommer utföra en större del analyser och behandlingar. Stor vikt läggs vid medicinsk bakgrund samt ett stort intresse för kost och den hela människan.

Receptionist:

Du är företagets ansikte utåt. Du måste snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå i arbetet med människor. Att ta emot klienter, svara i telefon, göra bokningar, sköta kassa, fakturera är delar av det som ingår i arbetet. Du kommer vara en allt-i-allo som ser till att allt praktiskt fungerar. Vi värdesätter om du har kunskaper inom design och layout för nyhetsbrev, material av olika slag mm. Vi värdesätter också om du har någon form av vårdutbildning.

Hudterapeut:

Vi är i behov av en duktig hudterapeut. Vi söker en självständig, noggrann, glad, positiv och proffsig hudterapeut som vill utveckla en ”hudavdelning” på vår klinik. Idag gör vi en del kroppsbehandlingar men söker en hudterapuet som har ett driv att utveckla den här verksamheten. Villkor går att diskutera som egen eller anställd.

Profil vad gäller alla anställningarna:

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Skicka din intresseanmälan till:

info@lundborgkliniken.se
märk med vilken tjänst du söker