Föreläsning: Alternativ till gastric bypass

Vill du lära mer om kostens betydelse för att hålla dig frisk, hålla vikten, eller till och med reducera din vikt rejält? Arbetar du kanske med att hjälpa andra reducera sin vikt? I så fall varmt välkommen på föreläsning här på Nääs Fabriker måndag 15 juni kl 18.30-21.30. Temat för kvällen är:

ÄT DIG SLANK MED RÄTT KOST
– ETT GOTT ALTERNATIV TILL GASTRIC BYPASS

Kvällens program:

18.30: ”Kostens betydelse för hälsa och vikt”
Suzanne Lundborg, Lundborgkliniken, inleder med att berätta om vilken mat vi är gjorda för att äta och vilken kost som ger viktuppgång respektive viktminskning.

19.30: ”Alternativet till kostsamma gastric bypass-operationer”
Leif Lundberg, Kostdemokrati, berättar om resultat från pilotstudien som visar övertygande resultat. – 24 kg på 18 veckor är ett exempel. Han berättar också om det koncept som nu erbjuds landsting, företag och privatpersoner.

20.15-20.40. Paus med kaffe/te och frukt.

20.40: ”Medicinska system som hjälper och möjliggör”
Suzanne Lundborg berättar om och visar den medicinska teknik som används för att kunna anpassa programmet till var och ens specifika förutsättningar.

21.00-21.30: Tid för frågor

Plats: Lundborgkliniken, Nääs fabriker, Spinnerivägen 1
För vägbeskrivning se www.lundborgkliniken.se

Tid: Måndag 15 juni kl 18.30-21.30
Insläpp från kl 18, kom gärna i god tid!

Kostnad: 100 kr (betalas kontant alternativt faktureras företag)

Plats bokas på 031-133200 eller info@lundborgkliniken.se senast fredag 12 juni. Begränsat antal platser.

Välkommen!