Health Optimizing

Vill du lära dig mer om Health Optimizing-konceptet som Lundborgkliniken (f.d Sund o Smart) tillhör?

Helgen 28/2 -1/3 är du som arbetar professionellt med hälsa, friskvård, rehab eller träning/tävling på elitnivå varmt välkommen till oss här på kliniken i Nääs. Vi håller då en fördjupande utbildning för andra kliniker/terapeuter som är intresserade av samma klinikkoncept (www.healthoptimizing.com).

Klinikkonceptet som nu omfattar över 200 kliniker runt om i världen bygger på användandet av en unik uppsättning av världsledande medicinska system med fokus på analys och behandling av orsaken till våra obalanser och krämpor. Under helgens utbildning går vi igenom bakgrund, arbetsmetodik och de olika systemen. Välkommen till en utbildning om hur du/din klinik skulle kunna hjälpa fler med hjälp av dessa avancerade system.

Utbildningen hålls lördag 28 februari (kl 09.30-17) och söndag 1 mars (kl 09.30-16). Kostnad 2000 kr inkl moms/person. Begränsat antal platser. Kontakta oss för mer information om program och anmälan på info@lundborgkliniken.se